Termékek -> Akapiatto Csiszolótárcsa

Akapiatto Csiszolótárcsa

Leírás

Aka-Piatto – AZ OKOSABB ALTERNATÍVA SÍK- ÉS FINOMCSISZOLÁSRA

Hatékony anyageltávolítás

Tökéletes síkság és hosszú élettartam Az Aka-Piatto korongokat úgy fejlesztették ki, hogy a lehető legjobban segítsenek az előkészítési céljainak az elérésében.

  • Magas anyagleválasztás = rövid előkészítési idő
  • Tökéletes síkság = rövid előkészítési lépések és tökéletes éltartás
  • Hosszú élettartam = költségmegtakarítás és hulladékcsökkentés

Az Aka-Piatto további egyedi tulajdonságai

  • Kopáskiegyenlítő kialakítás
  • Színkódolt a könnyű azonosítás érdekében
  • Fülek a könnyű eltávolításhoz

Az Aka-Piatto+ egyedi tulajdonságai

  • A gyémántok kétszeres koncentrációja = kétszeres élettartam = tökéletes rideg anyagokhoz

Síkcsiszolás

A 150 HV-nál nagyobb keménységű anyagokhoz az Aka-Piatto a tökéletes választás.
Az Aka-Piatto egy többrétegű gyémánt csiszolótárcsa, amely több mint 100-200 darab SiC papír helyettesítésére képes.
A dressing stickkel való kezdeti nyitás után folyamatosan magas eltávolítási sebességgel rendelkezik, és tökéletesen sík mintákat biztosít tökéletes éltartással.
A minták méretétől és keménységétől függően az Aka-Piatto 80 - 220-at használják sík köszörüléshez. Általában egyetlen síkcsiszolási lépés elegendő a köszörüléshez
Aka-Piattoval. Az abszolút sík minták lehetővé teszik a következő finom csiszolás lerövidítését.

Finom csiszolás

Mivel a minták síkcsiszolás után teljesen laposak, egyetlen finom köszörülési lépés is használható merev csiszolókoronggal, mint például Aka-Allegran vagy Aka Largan. Alternatív megoldásként az Aka-Piatto hagyományosabb módon is használható, ahol több csiszolási lépést hajtanak végre egymás után. Mivel az Aka-Piattot csak vízzel használják, a tisztítás egyszerűbb, mint az Aka-Allegran vagy az Aka-Largan esetében, és nem is szükséges két csiszolási lépés között.

Aka-Piatto+

Az Aka-Piatto+ egy olyan Piatto korong sorozat, amely kétszer akkora gyémántkoncentrációval rendelkezik, mint az Aka-Piatto. Az Aka-Piatto+ hatás az alacsonyabb fajlagos nyomásnak köszönhetően megnövelt élettartamot és finomabb felületkezelést tesz lehetővé a törékeny mintákon, például cermeteken és kerámiákon. Fémeken használva finomabb felületet és akár 100%-kal hosszabb élettartamot eredményez a hagyományos Aka-Piattohoz képest

További információért töltse le a brosúránkat vagy keresse fel az IEM Kft értékesítőjét aki örömmel nyújt további információkat vagy mutatja meg akár helyszínen akár interaktív is a termékeket.

Akapiatto Csiszolótárcsa - Letölthető dokumentumok