Termékek -> Elios3

Elios3

Leírás

A MEGKÖZELÍTHETETLEN DIGITALIZÁLÁSA.

Változtassa gyorsan az eszközök adatait digitális betekintésekké az Elios 3-mal – az első feltérképező és ellenőrző beltéri drónnal, amely az intelligencia, a sokoldalúság és a stabilitás páratlan kombinációját kínálja.

KÉSZÜLJÖN FEL A BELSŐ ELLENŐRZÉS ÉS FELTÉRKÉPEZÉS ÚJ KORSZAKÁRA

A drónalapú ellenőrzés nem a jövő technológiája, hanem elengedhetetlen a mai rohanó digitális világban. A negyedik ipari forradalom beindulásával a szervezetek ipari folyamataik digitális átalakítását kívánják megvalósítani, miközben csökkentik a költségeket és javítják a munkavállalók környezetét.
Az Elios 3 segíti az ipari vállalatokat, hogy könnyedén elérjék ezeket a célokat azáltal, hogy ellenőrzéseiket és feltérképezéseiket a következő szintre emelik.
Az Elios 3 nem csak egy repülő kamera, hanem egy hatékony adatgyűjtő eszköz.
A számítógépes látás és a LiDAR térképezés erejére támaszkodva az Elios 3 egy sokoldalú beltéri drón, amely ajtókat nyit egy olyan világba, ahol a szisztematikus ellenőrzések elvégzése nem igényel több hónapos képzést, a jelentéskészítés intuitív módon történik az eszköz 3D-s modelljén, és a helyzetfelismerés beépítve a pilóta alkalmazásba.

BIZTONSÁGOS DRÓNOK ELÉRHETETLEN HELYEKHEZ

Tegye biztonságosabbá, gyorsabbá és olcsóbbá a zárt térben végzett vizsgálatokat
A zárt helyeken végzett szemrevételezés kockázatos, hosszú és költséges folyamat, de nem feltétlenül kell így lennie.
A beltéri drón csökkenti az állványozás szükségességét, növelve a megtakarításokat, miközben az ellenőröket is távol tartja a bajtól.
Vezesse ki a találgatásokat a karbantartási műveletekből biztonságosan, gyorsan és gazdaságosan
A szemrevételezés során kerülje a zárt térbe való belépést és a magasban végzett munkát.

CSÖKKENTHETŐ ÁLLÁSIDŐ

Változtassa órákra az eszközök leállási idejét.

ALACSONYABB KÖLTSÉG
Csökkentse belső ellenőrzési költségeit akár 90%-kal.

BIZTONSÁG
Önhöz hasonlóan mi is azt szeretnénk, hogy a szemrevételezés biztonságos, gyors és gazdaságos rutin legyen

SZERETNÉ ÁTALAKÍTANI A BELSŐ ELLENŐRZÉSEIT?

Ismerje meg, hogyan érheti el ezt a három előnyt belső ellenőrzései során:
- Pénz megtakarítás
- Leállások csökkentése
- A biztonság javítása

ELIOS 3

A FlyAware™ a computer vision, a LiDAR technológia és az erős NVidia grafikus motor egyedülálló kombinációja. Centiméter pontosságú beltéri GPS-ként funkcionál, és valós idejű 3D térképeket készít, amelyek segítségével a drón azonnal érzékeli a környezetét. Ma a Flyaware™ úttörő stabilitást és rendkívül pontos helyérzékelést tesz lehetővé. Holnap a zárt terek teljes autonómiájával végrehajtott komplex vizsgálatát ígérik.

SLAM ALAPÚ STABILIZÁLÁS

Tökéletes stabilitás. Nem számít, milyenek a feltételek!
A vadonatúj SLAM-alapú stabilizációs algoritmus felfogja a drón legapróbb, előre nem látható mozgásait, és utasítja a repülésirányítót, hogy kompenzálja azt. Ez lehetővé teszi, hogy a drón még a legnehezebb körülmények között is szikla szilárdan tartsa a pozícióját a levegőben. Az Elios 3-mal bármilyen képzettségű pilóta képes bonyolult küldetéseket végrehajtani szinte kiképzés nélkül.

3D ÉLŐ TÉRKÉP

Hibátlan helyismeret.
A beépített LiDAR folyamatosan pásztázza a környezetet, hogy nagy sűrűségű pontfelhőtérképet készítsen. Ez a térkép azonnal megjelenik a Cockpit alkalmazásban, amely kivételes helyismerettel ruházza fel a pilótákat. A drón pályájának és környezetének valós idejű 3D-s képe döntő fontosságú adatokat szolgáltat.

3D JELENTÉS

Tudja meg, hová kell összpontosítania karbantartási erőfeszítéseit.
Az adatrögzítéstől a döntéshozatalig az Inspector 4.0 és az Elios 3 kéz a kézben dolgoznak a működés folytonosságának biztosítása érdekében, növelve a hatékonyságot az ellenőrzési folyamat minden lépésében.

3D FELMÉRÉSI MEGOLDÁS

Felmérés fokozatú pontfelhők.
A GeoSLAM szoftvercsomaggal való integrációnak köszönhetően az Elios 3 LiDAR adatai feldolgozhatók, hogy az eszközről felmérési minőségű 3D-s modelleket készítsenek, amelyek lehetővé teszik a felhasználó számára, hogy feltérképezzék a valóban hozzáférhetetlen dolgokat.

MODULÁRIS RAKODÓTÉR

Sokoldalú és jövőbiztos ellenőrző eszköz.
A moduláris rakománytér két porttal rendelkezik. Egy a LiDAR-nak, egy pedig a kiegészítő rakományoknak. Ez az egyedülálló integrált kialakítás biztosít számos közelgő beltéri alkalmazáshoz megoldást. Az Elios 3-at sokoldalú, jövőbiztos eszközzé varázsolja, amely úgy van beállítva, hogy megfeleljen a küldetés igényeinek.

ÜTKÖZÉSTŰRŐ, ROBUSZTUS KIALAKÍTÁS

Készen áll a kemény munkára.
A Flyabilty szabadalmaztatás alatt álló ütközésálló repülésvezérlőjével tervezett Elios 3 a legbonyolultabb ipari körülmények között is használható. Jellegzetes ketrecével és egyedi változtatható forgás irányú motorjaival az Elios 3 az egyetlen drón a piacon, amely lezuhanás és ütközés nékül tudja magát stabilizálni a fejjel lefelé történő átfordulásból. A robusztus IP-44-es* kialakítás lehetővé teszi a zord környezetek vizsgálatát és feltérképezését anélkül, hogy a fröccsenő víztől és portól kellene tartani.
*Az Elios 3 nem rendelkezik IP-44-es tanúsítvánnyal, de úgy tervezték, hogy megfeleljen a behatolásvédelmi kódnak megfelelő minősítésnek.

MINŐSÉGI ADAT

A statikus hasznos teher most egy teljesen akadálymentes, 180°-os látómezővel érkezik a 4K kamerához, egy hőkamerához és egy távolságérzékelőhöz. A világítási rendszert az alapoktól kezdve újra gondolták, hogy még erősebb és homogénebb világítási élményt nyújtsanak. Az iparágvezető ferde, porálló világítási rendszernek köszönhetően a lyukak (pitting), repedések vagy lerakódások keresése ugyanolyan természetessé válik, mintha kézi lámpával végezné.
4K CameraThermal CameraDistance Sensor 0,18 mm/px felbontás
Akadálymentes 180° FoV
Kíváló világítás
Ferde világítás
Észlelje a lyukakat, repedéseket és felhalmozódásokat

PORÁLLÓ VILÁGÍTÁS

Haladjon át poros helyen anélkül, hogy szem elől tévesztené célját

MEGHOSSZABBÍTOTT REPÜLÉSI IDŐ

Az Elios 3 akár 12 perc repülési időt* kínál, így minden egyes repülésre több ideje marad. Az új betét- és zárszerkezetnek köszönhetően az akkumulátor kezelése minden eddiginél egyszerűbb.
*Repülési idő a raktérre szerelt rakomány nélkül
Az Elios 2 a legintuitívabb, legmegbízhatóbb és legpontosabb beltéri ellenőrző drón.
Tartsa távol a munkaerőt a veszélyektől, a legmodernebb drón adatrögzítési képességinek segítségével már az első repüléstől kezdve hibátlan ellenőrzéseket hajthat végre.

Az ELIOS 3 egyedülálló fejlett technológiájának köszönhetően a belső használtra készült drónok kategóriájában. IEM Kft értékesítője örömmel mutatja meg akár helyszínen akár interaktív is.

Elios3 - Letölthető dokumentumok