Termékek -> MXTTU

MXTTU

Leírás

A Matrix Through Transmission Ultrasound (MxTTU™) rendszerünk nagyobb látómezőt biztosít a felhasználó számára a felbontás vagy az értékelés sebességének feláldozása nélkül.

Alaptermékeinket használva a dolphicam2 és az MxTTU™ rendszerünk előnyei nagyobb látómezőt biztosítanak a felhasználónak a felbontás vagy az értékelés sebességének feláldozása nélkül.

Az MxTTU™ az egyetlen hordozható és praktikus eszköz a világon, amely képes a C-scan meggyőző képességét és az egyszerűsített MxTTU™ kiértékelést kínálni. Ez azt jelenti, hogy egy könnyen használható, rugalmas kézi készülékben érheti el a hagyományos módszerek mélyreható, magas színvonalú diagnosztikáját.

MŰSZAKI INFORMÁCIÓK

Az MxTTU™ teljesítményének előnye a Pulse-Echo-val (PE) szemben a nagy csillapítási tulajdonságokkal rendelkező anyagok vizsgálata, mint például a többszörös kötőrétegek, méhsejt-magok vagy habmagok. Az ilyen típusú anyagok akadályozzák a hangterjedést a hátsó falra és a vevőkészülékbe való visszajutását kellő mérhető energiával. Ezenkívül az anyag interfészeinek és jelzéseinek orientációja befolyásolja a hanghullám terjedését, ami csökkenti a jelválaszt a PE használatakor.

A dolphicam2 MxTTU™ rendszer egyik legértékesebb tulajdonsága, hogy képes váltani az MxTTU™ és a PE között anélkül, hogy másik rendszert kellene használni vagy jelátalakítókat kellene cserélni. A felhasználónak lehetősége lesz arra, hogy ellenőrizhesse megállapításait, gyorsan PE módba váltva, hogy a szoftveren belüli egyszerű beállítással megadja a jel mélységét és méretét.

A Dolphicam 2 fejlett technológiájának és folyamatos fejlesztésnek köszönhetően egyedülálló ultrahangos képalkotó platform a kategóriájában. Mindenki megtalálja a számára megfelelő konfigurációt. IEM Kft értékesítője örömmel mutatja meg akár helyszínen akár interaktív is.

MXTTU - Letölthető dokumentumok