Termékek -> Polirozó Kendők

Polirozó Kendők

Leírás

Polírozó kendők
– AZ OKOSABB ALTERNATÍVA A GYÉMÁNT- ÉS OXIDPOLÍRÁSHOZ

Polírozó kendők mindenféle metallográfiai finomcsiszoláshoz és polírozáshoz

Az Akasel polírozó kendőket úgy fejlesztették ki és gyártják, hogy a lehető legjobb teljesítményt nyújtsák a metallográfiai minták előkészítéséhez.

Két változat érhető el:

• Öntapadó kendőket alumínium tartókorongra kell ragasztani.
• A Mag típusú polírozó törlőkendőket közvetlenül egy mágneses tartótárcsára kell helyezni.

A mágneses tartótárcsákhoz használható Mag típusú polírozókendők a fenti, acéllemezekre laminált kendőkön alapulnak. Az acéltárcsák 3 füllel vannak felszerelve a könnyű eltávolítás érdekében. Az öntapadó törlőkendők az egyedi Aka-Rhaco-val is használhatók.
Az Aka-Rhaco egy vékony acél tárcsa puha, ragadós polimer bevonattal. A bélés eltávolítása nélkül a kendő egy Aka-Rhaco korongra rögzíthető, és kopáskor a kendő könnyen újra eltávolítható. Így azonos a mágneses kendővel, de alacsonyabb áron, mint az Aka-Rhaco újra és újra használható.
Ezen túlmenően a környezeti hatás csökkentése is jelentős, mivel az acéltárcsáknak csak egy töredékét kell ártalmatlanítani. Az Aka-Rhacóval és az öntapadó kendővel a mágneses kendő minden előnye megvan, és egyben költséghatékony és környezetbarát megoldás.

Az Akasel polírozó törlőkendők egyedi összetételűek:

• Válogatott textil az optimális teljesítmény érdekében
• Víz-, etanol- és olajálló polimer gát
• Átlátszó, PSA hátlapú fólia alacsony tapadóképességgel a jó tapadás és az előkészítő korongról való egyszerű eltávolítás érdekében, nyomtatott tételinformációkkal az egyszerű azonosítás érdekében és QR-kóddal a további információkért
• Átlátszó bélés, könnyen tapad az Aka-Rhacohoz
• Fül a könnyű eltávolításhoz

További információért töltse le a brosúránkat vagy keresse fel az IEM Kft értékesítőjét aki örömmel nyújt további információkat vagy mutatja meg akár helyszínen akár interaktív is a termékeket.

Polirozó Kendők - Letölthető dokumentumok